Chaturbate en tokens kopen

Chaturbate en tokens kopen

Geef de dames een goede fooi!

Chaturbate en tokens kopen
15 juli 2020

Om gebruik te kunnen maken van de camvideo’s en chats van Chaturbate heb je tokens nodig. Deze kan je gebruiken voor een sexy privéshow, maar ook om als fooi te geven aan een leuke camgirl. Je kan tokens kopen via de website wanneer je inlogt en klikt op het tabje met “Meer Tokens Ophalen.” Daarna krijg je onder de video van desbetreffende camgirl ook een kopje te zien met de optie om meer tokens op te halen, of om juist tokens te verzenden.

Tokens kopen op Chaturbate

Je kan tokens op verschillende manieren kopen. Je kan ze namelijk aanschaffen via een debitcard, een creditcard, een simpele bankoverschrijving, Bitcoin, postwisseling en zelfs cheques. Op basis van je locatie worden alle mogelijke betaalmethoden toegevoegd aan jouw opties. Dit zijn er zo’n 37. In een dropdown-menu kan je tijdens het afrekenen zien via welke betaalmethode je kan betalen. 

Chaturbate biedt meerdere token-pakketen aan die je wanneer je maar wil kan aanschaffen. Wil je liever een pakket aanvragen dat meer tokens bevat dan wat we op de website aanbieden? Dan kan dat door even met de klantenservice te bellen. Zij helpen je met plezier!

Wanneer je de tokens aanschaft via een cheque of juist met postwissel, kan je pas vanaf $160,00 een bedrag aanvragen. Eén token wordt dan bijgeschreven voor $0,08 per token, dus wanneer je voor $350,00 aan tokens aanschaft, komen er zo’n 4375 op je account te staan. 

Bestellen via Credit- of Debitcard

De snelste manier om tokens te kopen op Chaturbate is om het via een debit- of creditcard te doen. Een creditcardbetaling is namelijk de eerste optie in het dropdown-menu wanneer je op “meer ophalen” hebt geklikt. De website accepteerd creditcards van deze merken: Visa, MasterCard, Discover en American Express.

Via de bank tokens aanschaffen

Wanneer je via de bank direct het geld wil overboeken, kan dit pas bij een minimumaankoop van $250,00. Ook hier worden de tokens voor $0,08 per token verkocht. Wanneer je graag meer informatie wil over overboekingen via de bank, neem dan contact op met onze klantenservice.

Aanschaffen via Bitcoin

Betaal je liever met cryptocurrency? Dan kan je bij de betaalopties ook kiezen voor Bitcoin. Je moet hierbij echter wel minimaal 1250 tokens aanschaffen. Met behulp van je bitcoin app, kan je de QR-code scannen op het scherm en afrekenen. Zo moeilijk is dat helemaal niet!

Aankopen doen via Postwissel of Cheque

Als laatste heb je ook nog de optie om via Postwissel of Cheque je tokens te kopen. Wanneer je dit wil doen, moet je het fysiek naar ons kantoor sturen. Dat kan met onderstaand adres:

            Multi Media LLC
            123 SE 3rd Ave # 497
            Miami, FL 33131

Voor de postwissel of de cheque hebben we, naast je standaard gegevens, ook volgende informatie van je nodig: je e-mail en/of gebruikersnaam op de memoregel van de cheque. Dan weten we naar wie de tokens toe moeten. Ook bij de cheque en via de postwissels kunnen we alleen betalingen van minimaal $160,00 accepteren. 

Voor de veiligheid accepteren we geen persoonlijke cheques. Op de website staan alle betalingsmethoden die we toestaan. Kan je geen betaalmethode vinden die aan jouw behoeften voldoet? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Meer weten over Chaturbate in het Nederlands? Dan kan deze blog je goed helpen.

Kijk gratis op Chaturbate!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden