De beste plekken om sex te vinden!

sex is goed

 

De perfecte oplossing voor alles, Seks!

De meeste mannen hebben geen reden nodig om seks te hebben, behalve het feit dat ze dat willen. Maar voor het geval een man - of zijn partner - wat overtuiging nodig heeft, is hier een lijst met redenen om vanavond seks te hebben. Lees ze, onthoud ze, print een kopie en bewaar ze in het nachtkastje zodat de volgende keer vanwege een hoofdpijn excuus naar buiten komt, er een hele lijst redenen is waarom ja, vanavond zou moeten winnen! Natuurlijk, met al deze extra redenen om vaker seks te hebben, moeten mannen misschien hun penisverzorgingsroutine verbeteren om de kleine man zo efficiënt mogelijk te laten rennen.

Seks is goed voor het lichaam

Seks geneest hoofdpijn: het lijkt erop dat dat klassieke excuus niet meer bestaat. Onderzoek heeft uitgewezen dat orgasmes zelfs verlichting kunnen bieden aan hoofdpijn - zelfs bij ernstige migraine - dus moedig haar de volgende keer dat ze hoofdpijn heeft aan om het medicijnkastje over te slaan en naar de slaapkamer te gaan!

Stress verlaagt de bloeddruk: Studies hebben uitgewezen dat mensen die vaker seks hebben een lagere diastolische bloeddruk hebben (het onderste getal).

Seks kan de ademhaling verbeteren: geloof het of niet, seks kan een natuurlijk antihistaminicum zijn; sommige mensen melden verlichting van allergie- en astmasymptomen na gratis seks.

Seks verhoogt de immuniteit: zelfs mannen die slechts één keer per week fappen, genieten van een gezonder immuunsysteem. Regelmatige seks verhoogt de lichaamsproductie van immunoglobuline A; dus het lijkt erop dat elke dag seks hebben de dokter weghoudt!

Seks bestrijdt pijn: seks heeft endorfines - de natuurlijke pijnstillers van het lichaam - mensen hebben verlichting van hoofdpijn, artritis pijn, lichte pijntjes en menstruatiekrampen na seks gemeld.

Seks kan beschermen tegen prostaatkanker: The Journal of American Medical Association publiceerde een artikel waarin werd vastgesteld dat mannen die 21 keer of vaker per maand ejaculeerden, minder kans hadden op prostaatkanker dan mannen die slechts 4-7 keer per maand ejaculeerden. Hoewel andere gezondheidsfactoren zeker iemands risico beïnvloeden, lijkt frequente ejaculatie de kansen met enige marge te verkleinen.

Een gelukkiger leven met seks

Seks maakt iemand gelukkig: onderzoekers hebben ontdekt dat hoe meer seksueel actief iemand is, hoe gelukkiger en gezonder ze zijn. Sterker nog, mensen die meer actie ondernemen, hebben de neiging minder ziektedagen op te nemen dan degenen die dat niet zijn.

Seks bevordert de hechting: Seks maakt de chemische oxytocine vrij, die de hechting en gevoelens van verbondenheid tussen partners vergemakkelijkt. Dus in plaats van direct daarna onder de douche te springen, ga je lekker liggen en pluk je de vruchten van deze feel-good chemicaliën.

Hoezo gezond eten? Meer Sex!

Seks is gezond voor het hart: regelmatig aankomen houdt de klopper eigenlijk gezond en verkleint de kans van een man op een dodelijke hartaanval - volgens een Britse studie. Mannen die twee of meer keer per week seks hadden, liepen de helft van het risico van degenen die minder dan één keer per maand bezig waren.

Seks is stressverlichting: het hart laten pompen is een zekere manier om iemands stressniveau te verlagen. Sommige mensen gaan naar de sportschool, sommige naar de lakens - wanneer het nodig is om wat stoom af te blazen!

Sex maakt je beter voelen over jezelf! (en je krijgt een goed lichaam)

Seks verbetert het zelfrespect: Onderzoekers hebben ontdekt dat seks niet alleen iemands gevoel van eigenwaarde verbetert, maar dat mensen met een hoger zelfbeeld meer seks hebben - dus een goede start kan gewoon een positieve cyclus creëren van meer seks willen.

Seks verbrandt calorieën: actief ravotten in het hooi kan wel 200 calorieën of meer verbranden! Zeker beter dan een avond in de sportschool!

Slechte nachtrust? Gewoon meer seks!

Seks bevordert de slaap: veel mensen merken dat ze na het vrijen direct in slaap vallen; dit gebeurt omdat het vrijkomende oxytocine ontspanning bevordert en slaperigheid veroorzaakt. Post-coïtus crashen is allemaal goed en wel, zorg er wel voor dat alle betrokken partijen tevreden zijn om slechte gevoelens te voorkomen en zorg ervoor dat beide mensen een goede nachtrust krijgen.

Overtuigd? Zeker weten. Probeer daaarom gelijk een seks date te scoren. Kijk en vergelijk deze sites!

Nu gelijk seks? Klik dan hier!

 

Artikelen

Aanmelden voor een gratis webcam seks site

Aanmelden voor een gratis webcam seks site

Op Chaturbate zijn alle volwassen mannen en vrouwen van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig registreren op deze site. Het aanmeldproces neemt slechts enkele minuten van je kostbare tijd in beslag. Hoe maak in een account aan? Is de site echts gratis? Zijn mijn persoonlijke gegevens beschermd? Zijn enkele van de vragen, die je aan jezelf kunt stellen alv ... [...]

Chaturbate en tokens kopen

Chaturbate en tokens kopen

Om gebruik te kunnen maken van de camvideo’s en chats van Chaturbate heb je tokens nodig. Deze kan je gebruiken voor een sexy privéshow, maar ook om als fooi te geven aan een leuke camgirl. Je kan tokens kopen via de website wanneer je inlogt en klikt op het tabje met “Meer Tokens Ophalen.” Daarna krijg je onder de video van desbetreffende camgirl ook een kopje te zien met de optie om ... [...]

Russische vrouwen en Russische datingsites

Russische vrouwen en Russische datingsites

Er is een gemeenschappelijke mening dat de mooiste vrouwen ter wereld uit Rusland komen. Ze hebben de beste lichaamsbouw, glimlach en een sierlijke en positieve houding. Toen communicatie via telefoon of internet nog niet beschikbaar waren, moesten buitenlandse mannen reizen naar Rusland om met een Russische vrouw te trouwen. Maar hoe de technologie steeds aan het ontwikkelen is, heeft ... [...]